Gren-mikado

IMG_7889IMG_7888For noget tid siden fik vi klippet grene ned og smidt ind til fårene! Det er sjovt og opbyggeligt arbejde, men nu har fårene ædt det de vil have og bunken af grene ligger hulter til bulter! Nu er jeg så nået til den lidt mere kedelige del af arbejdet! Jeg har gået og fantaseret om, at kontakte den lokale børnehave og sige “Hvor IMG_7885hurtigt kan I samle alle de grene og løbe hen til mig og lægge dem i den her store stak?”, men det går nok ikke 😉
Og faktisk – når man er kommet i gang, er det jo dejligt! Solen skinner ned på de halvtørre pilegrene, der dufter helt vidunderligt og fuglene synger! Hvad mere kan man forlange? 8 gode bundter pil mm. og nogle trillebør-fulde af kvas ogsmåpinde.
IMG_7890Sidder der nu én og tænker, at det da er synd, at pilen bare bliver ædt, så sig lige til. Det er glimrende flettepil (bleu, blue eller blå – alt afhængigt af hvilket sprog man kan bedst) og indtil vi får det gravet op, er der gratis klip-selv hver vinter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *