Så kom han- vædderen!

IMG_3218Mandag eftermiddag stod der en vædder i tøjr foran stalden. Helt efter aftale dog!
Jeg har bestemt mig for en gotlænder igen – for det var bare flotte pelse, der kom ud af det sidste besøg.
Det endte med at blive helt den samme vædder som sidste år. Og det var grunden til, at han blev sat i tøjr.
For jeg har jo lille Moët, der er hans datter! Nu er det ikke sådan, at der partout sker noget ved lidt indavl for en enkelt gang skyld, men jeg havde alligevel en plan om at flytte et par får til anden vædder, og så kunne hun jo komme med der.
Kardemomme, Terne og Moët er altså kommet på visit ved en veninde med en texel-vædder! Moët af genetiske årsager, og Kardemomme og Terne for at få noget fylde på lammene. Ternes lam bliver så klejne og jeg tænkte, at nogle texelske kødgener kunne rette lidt op på det, og Kardemommes lam beholder jeg aldrig, så de kunne også lige så godt gå fuldt og helt ind i kødproduktionen. Og så lidt som forsøg, for jeg har aldrig brugt texel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *