Det lille skind – Blæs Bukki

IMG_7320Lige fra Blæs Bukki blev født har han været et lille pjok! Han er et af Ternes lam og de var ikke ret store, da de blev født. Det er jo faktisk meget fint for så går læmningen nemmest, og Pharphar tog også fint fra, men Blæs Bukki har aldrig gjort meget ved det der vokseri! Selvom jeg holdt ham til patten ved enhver lejlighed og selvom han fik lidt flaske sammen med Klumben, så skulle han tvinges og viste igen glæde eller sult.
Og sådan er det stadig! Et lille utriveligt pjok – det er vist, hvad han er! Han spiser en lille mundfuld eller to, gider ikke håndfodres og står mest bare og kigger! Det bliver man altså ikke større af. Der skal jo godt nok altid være en, der er mindst i flokken og i år er det så Blæs Bukki – men man kan da håbe at han tager lidt ved lære af de andre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *