Får på Sprogø

IMG_6941

Som eneste skribent på “Får på Bjerget” må man være om sig – og have et vågent øje for den lille historie alle steder! Små fårehistorier stikker hovedet frem mange steder.
Jeg var på en udflugt til Sprogø en dejlig sommersøndag for ikke så længe siden!
Fin “lille” ø, der rummer mange historier og fortællinger. Nogen mere hyggelige end andre.

IMG_6955Øen lægger græsningsarealer til 250 får og lam og lidt kvæg i sommertiden. Der var et par Gotlanske pelsfår nær bygningerne, men ellers var det vist mest texel, krydsninger og lignende. Man må jo ikke færdes frit på øen og fårene var tydeligt ikke særligt vant til mennesker, så det var ikke nemt for fotografen, men et par skud blev det da til. Det nederste til højre er taget igennem vinduet på en kørende bus og derfor let sløret. Det var tørt og varmt at være får på Sprogø en sommersøndag og de har da ihvertfald også fået græsset gnavet godt ned! Men sikke en fred og ro de havde derude! Lige bortset fra biler og toges susen, var øen jo meget fredfyldt og uforstyrret og fuld af fugleliv!
God oplevelse!

IMG_6948IMG_6956

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *