Vandbæreren – og Claudia Cardinale

IMG_4259Så længe fåreflokken går så langt fra huset, er der ikke automatvanding eller vandhaner i nærheden. Så jeg er blevet vandbærer! 1-3 ture med dobbelt vandspand om dagen, alt efter hvor tørstige dyrene har været. Der er ca. 10 liter i hver spand, en del af vandet lander uvægerligt i mine træsko og det giver lidt IMG_4270lange arme også – men sådan er det og det går også nok.

 

 

 

 

photo2 (1)

Claudia Cardinale bærer ikke vand til mine får, men hører med i historien alligevel.
Min søde mand, der tog billederne af vandbæreren, sagde bagefter, at han sådan kom til at tænke på slutscenen i “Once Upon af Time in the West”, hvor Claudia Cardinale bærer vand ud til de tørstige jernbanearbejdere. Nu har jeg altid syntes, at hun er en morderlig smuk og frodig kvinde, så jeg blev meget glad og stolt – men også lidt bekymret for om han, den dejlige mand, snart skal have nye briller 😉
Og resten af dagen gik jeg rundt med den smukke slutmelodi fra filmen i ørerne. Dejligt! Også med sådan en mand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *