Halm-holderen


IMG_2307
På denne tid af året, har jeg ofte et lille problem. Den balle halm jeg fik leveret, da det var sommer og tørt, er brugt op og frosten har endnu ikke gjort jorden hård. Regnen har tværtimod gjort den blød. Så jeg er ikke meget interesseret i at få en stor traktor med halm på gaflen ind på græsplænen foran fårehuset.

Derfor får jeg halmen ind i garagen –
og her kommer dette geniale stykke bøjede rundjern så ind i billedet.
Min bror og nevø har lavet det – og der er fin sløjfe på – og det er helt fantastisk til at holde sammen på sådan en bigballe. Jeg kan hente de skiver halm jeg skal bruge, men resten står pænt samlet og vi får ikke halm i hele garagen. Så er min mand også glad –
og det er jo slet ikke så tosset 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *