Slagtetid

IMG_2180Der har været travlhed i køkkenregionerne i denne uge! Kødet fra 6 lam skulle pakkes i poser og puttes i fryseren! Og der var plads! Det var jeg lidt spændt på, for vi plejer ikke at beholde mange selv. Men pyyyhh, en hel aften gik der alligevel, selvom mand og yngstesønnen hjalp med poser, pakningen, tømning af skraldespand, bære i fryser osv.
IMG_2195
De følgende dage har den stået på stegning af ben og kogning af fond i lange baner.
Men nu er det ovre – og det er faktisk meget rart, at luften her i hjemmet ikke længere er tung af “suppe-luft”

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2013, Efterår, Slagtning og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *