Farvel til Yding og Prinsessen

IMG_8975Besætningen er i dag blevet to får færre! Yding og Prinsesse blev købt i februar, fordi jeg trængte til, at der skulle ske noget ;), og så for, at de kunne medvirke til at øge lammeflokken! Det er imidlertid ikke sket. (Så kan man lære det med impulskøb!!)
De er blevet tykkere, siden de kom – bevares – men det er bare, fordi de her hos mig, har fået noget mere at leve af.
Gravide er de ihvertfald ikke – og så opfører de sig stadig fuldstændigt tosset og har derfor konstant en snor på – ellers ville jeg ikke have en chance for at fange dem.
I dag blev flokken fodret lidt i huset, og jeg fik mig listet til at få fat i dem begge og fik dem forsvarligt bundet. Så blev de læsset og er nu kørt til Gelstedslagteren på Fyn. Slut og færdig. Jeg kan ikke have sådan nogle kugleskøre får, der opdrager lammene til, at jeg er frygtelig farlig – og som tilmed ikke bidrager! Det går ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *