Navnetema

Hvert år sit navnetema 🙂  I år er det fugle! IMG_1831

En særlig veninde af huset har foreslået det – hun hedder selv Maise, og synes, at det kunne være hyggeligt! Det passer ind i år – for med en finuldsvædder som far, forestiller jeg mig, at lammene er lidt lettere end når lammene er efter en tung texel- eller suffolk-vædder.

Så Svale og Ravn, Spurv og Falk, Glente og Høg hopper, springer, flyver og flakser rundt i stalden sammen med Råge og Allike, Lunde og Lomvie, Havlit og Hjejle, Tjur og altså Blishøne og Terne. Og som altid er der nogle, der falder udenfor og af forskellige årsager får andre navne, så vi har også Taurus og Virgo, Meteor, Storen og Lillen.

Sidste år havde jeg jo stalden fuld af oste, og tidligere har vi også haft krydderier, gl. nordiske navne, Disney-figurer og personer fra børnebøger som temaer.
Det er ikke altid så nemt at finde temaer, der kan levere navne til både væddere og gimmere, men det er skægt at prøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *