Den sidste gravide – måske

IMG_7866Nu er Enya det eneste af mine får, der endnu ikke har fået lam! Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at hun får det. Se bare billedet! Hun er jo næsten hjerteformet!
Hun er ved at være noget besværet af det. Puh, jeg kan godt huske hvordan det var. Man følte sig som en flodhest!
Enya er jo en lidt ældre dame på 7 år, så jeg troede måske hun kun ville få et enkelt lam i år, men det ligner det sandelig ikke.
Enya plejer altid at læmme ude, uanset hvor koldt eller voldsomt vejret er – så det bliver spændende at se hvad hun gør nu, hvor stalddøren er lukket om natten. Kniber sammen til dagtimerne?

Overskriftens “måske” skyldes, at de to nye får muligvis begynder at vise helt svage tegn på, måske at være med lam (så er alle forbehold vist taget 😉 ). Jeg har grinet meget af mig selv og mine manglende evner som fåreopkøber, men hvis en af dem leverer et lam, kan det da være et lille plaster på såret. Men den begyndende runding på maven, kan måske også bare skyldes, at de nu er kommet til et sted, hvor fodringen er lidt bedre! Vi får at se.

Under alle omstændigheder kan jeg kun være fuldt tilfreds med årets læmninger! Der er ikke et eneste af mine egne får, der ikke har fået lam – og en Guds velsignelse af dem også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *