Nye lam igen

Så kom der lam igen 😀    Efter 14 dages pause, er der nu kommet gang i næste bølge!

2. april  (2)
Cuba har fået to små sorte vædderlam på hver 4 kg. Jeg havde lige været ude og kigge til dem inden jeg gik i seng og alt åndede fred. Lige da jeg var ved at falde helt i søvn, kommer min søn og siger “Mor, du må hellere stå op. Du har fået lam!!” Han havde kunnet høre de spæde stemmer fra sit værelse. Så Cuba må næsten have stået og ventet på,at jeg havde været der og så straks gået i gang. Hun får altid sådan nogle fine små lam, med deraf følgende nemme læmninger – men hun passer lammene så godt og giver dem så meget at leve af, at de bliver mindst lige så store som alle de andre. Her er lammene ½ time gamle og bliver gelejdet hen, så de kan få noget at spise!

2. april  (5)2. april  (3)2.april2. april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *