Flottere billeder

En vigtig del af denne blog er jo billederne.
Får, der spiser, bræger, løber, sover og  læmmer. Får, får, får!! Lam, lam, lam!!
Jeg har i længere tid manglet at kunne tage billeder i en bedre kvalitet. Sådan, at der ikke kun er en hvid klat på billedet, når et lam løber afsted og billederne ikke bliver uskarpe og grynede ved det første tusmørke.
Så nu har jeg simpelthen fået fat i et bedre kamera! Det er jeg bare glad for!
Og nyd lige resultatet af min første tur med kameraet herunder!
Lammene tog sig straks en ordentlig løbetur 😀

1. april (5)1. april (7)
1. april (3)
1. april (4)Nu skal jeg bare øve mig, så jeg kan blive god til at udnytte alt det, som kameraet kan 😉 Hvis der for eftertiden kommer dårlige billeder frem, kan det vist desværre kun skyldes en faktor!! Den menneskelige!

1. april (17)1. april (10)1. april (19)1. april (21)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *