Sidste får klippet ;D

6 Marts 4 (6)Så er det sidste får klippet.
Cuba, det store flotte får, blev den sidste og hun kunne vist mærke, at jeg var træt og opførte sig pænt. 6 får i torsdags, 3 i fredags og de sidste 4 i går sidst på eftermiddagen. Det er hårdt arbejde med lange arme og ømme rygstykker til følge, men en dejlig fornemmelse, når det er ovre 🙂

 

Jeg fik dog noget af en grim overraskelse. Da de to nye får skulle klippes, viste det sig, at de var fulde af utøj – pelslus! Suk !!
Jeg må bare konstatere, at jeg vist skal øve mig lidt, før jeg bliver rigtig god til det med at købe får. Jeg tager ligesom lidt for meget for givet. Jeg mærkede på yveret m.m., men det store pelstjek fik jeg ikke lavet! Ris til egen r..
Så Prinsessen og Yding røg direkte i karantænestald. Noget sent, må man sige. Og så ellers over til alle mine “egne” får og få dem gennemgået for at se, om der var nogen, der var hoppet på dem. Og det var der desværre! Men de er da heldigvis så store og pelsen så nyklippet, at jeg kan få øje på dem og så får de en tur med en tang, til de er helt døde. Så i går og i dag har jeg indsamlet pelslus ….. Mange! Men jeg må vist lige snakke med dyrlægen om, hvad der ellers skal gøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *