Sommerklip

Jeg har besluttet at prøve at sommerklippe alle mine får i år. Næsten alle ihvertfald.
Jeg synes ofte, at fårenes uld er helt utroligt flot – lang og krøllet – lige omkring juletid.
Men ulden på enkelte får har lidt tendens til at begyndet at filtre i de næste måneder inden klipningen. Det vil jeg se, om jeg kan komme uden om ved at sommerklippe dem.
Så i sidste uge gik jeg i gang og fik klippet et par stykker hver dag. Denne gang med armen godt plastret ind, så det ikke giver skader. Deres sommeruld er kort og i år ekstra tør. Blishønens var også godt solbleget, så hun er et rigtigt farveskifte-får denne gang.  Spurv og Anab blev ikke klippet, for deres uld bliver i forvejen ikke så lang og slet ikke filtret.
Og så må vi se, hvordan erfaringerne bliver til vinter.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *