Min blog er håbløs på Ipad

Her i vinter har jeg fået flyttet min blog til min egen adresse, hvor jeg tidligere har været på en gratis løsning. Jeg købte hjælp udefra, for sådanne sager er ikke noget, jeg forstår mig på.
MEN min nye side er desværre helt håbløs på Ipad især og til dels også på Iphone. Jeg beklager virkelig, men lige nu er det det eneste jeg kan gøre. Når der falder lidt mere ro på det hele igen, må jeg se om jeg ikke kan finde nogle mennesker med metoder og tricks, der kan få det gjort bedre.
Når man åbner min blog, ser det sådan set ok ud (billede 1), selvom det er lidt kedeligt og ikke så indbydende som før. Men når man så klikker sig ind på de enkelte indlæg, ligner det jo at jeg har kastet billederne ind med en møggreb og desuden ser dobbelt. Og det har jeg altså ikke. Jeg beklager – og opfordrer til, at man så vidt muligt “tilgår” min side fra en pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *