Skindene er indleveret til garvning

Efter efterårets slagtning af lam, fik jeg jo nogle udvalgte skind retur. De har ligget saltet ned lige siden. Men det har drillet lidt i år og der var et par skind, der måtte kasseres. Resten fik jeg pakket i plastsække, sat mærker på og jeg har også fået udfyldt alle de formularer der skal til.
Lørdag blev de så indleveret hos et ægtepar på Fyn, der hvert år står for indsamling af lammeskind fra Fyn og omegn. De får alt det logistiske til at lykkes, sender dem samlet til garvning i Sverige og modtager dem igen, når de er færdiggarvede engang senere på året. Et imponerende arbejde – og rigtigt dejligt at komme af med skindene.
Det giver plads i garagen. Nu er det så bare at vente – og håbe, at skindene bliver flotte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *