Skind til garvning

img_0203I forgangne weekend var det tid til at få lammeskindene, der har ligget saltet ned siden efteråret, pakket og gjort klar til at komme til garveriet i Sverige. Pakkedagen begyndte med en tur til byggemarkedet, hvor handsker, plastiksække og gaffatape blev indkøbt.
Og så ellers hjem og ryste og børste salt af skindene, pakke img_0206dem pænt sammen til firkantede pakker, få dem puttet i sække og skrevet CHR-nummer på en følgeseddel til hver sæk. Efter grundig indpakning i to sække blev hver pakke også vejet og så var det i gang med de næste skind. 6 pakker med i alt 13 skind kom afsted til garvning i år.

Søndag blev de afleveret på et inimg_0205dsamlingssted på Fyn, hvor Fynske Fåreavlere har en samlet afsendelse til det svenske garveri Tranås. Det bliver spændende at se skindene igen, når de kommer retur!
img_0209

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *