Reception i Sommerfuglen

Ditte og Inga - sammenTorsdag den 7. januar var der afskeds-og velkomst-reception i garnforretningen “Sommerfuglen”.
Ditte Larsen (th) har efter 33 år valgt at stoppe – og overdrage sit livsværk til Inga Walløe.
Det må man bare tage hatten af for! Det må være dejligt selv at beslutte, at nu er det den rette tid.
Leverandører, samarbejdspartnere og kunder var i den forbindelse altså inviteret til reception – og der i blandt jo mig!!! Lidt vildt!
Jeg har været til meget få receptioner i mit liv og er ikke øvet i små lækkerier på tallerken med tilhørende glas til. Men det gik nu meget godt! Jeg kendte jo nærmest ikke et øje, så jeg måtte spørge mig lidt for. Det viste sig jo – nok ikke så overraskende – at der var mange kendte strik-navne. Jeg kender bare ikke ansigterne bag. Men de var søde og rare – og lidt forundrede, når jeg fortalte, hvem jeg var! “Helt almindeligt uldgarn? Hvordan kan du sælge det i “Sommerfuglen”?”. Ja, det er jo lige det! Men det som både Ditte og Inga er faldet for -ud over det lækre uldgarn- tror jeg, er den gode historie – blandt andet jo her på bloggen – fårene med navne og den “fra jord til bord, fra får til sweater”-ide´ som min lille virksomhed bygger på.
Det var en dejlig eftermiddag i sommerfuglens tegn, hvor vingerne blev givet videre. Og rigtigt dejligt at nå at mødes med Ditte, som jeg trods mange mailskriverier ikke har mødt “live” før. Og også godt at møde Inga, så vi begge har et ansigt på til det videre samarbejde.
Held og lykke til “Sommerfuglen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *