Sweater og hue

IMG_4383I slutningen af april fik jeg farvet garn og – som jeg skrev den 2. maj – så gik jeg i gang med en sweater fra Lene Holme Samsøe´s bog: Suveræn strik på den feminine måde.
Det var sweateren “Rosa”.
Og her er den 🙂
Med pind 4 ½ og 5 er det bare gået derudaf!
Det er første gang jeg strikker med mit 2-trådet garn på så stort pind-nummer, men det er faktisk rigtigt godt til en så mønstret trøje. Det bliver ikke stift og hårdt i snoningerne, men absolut heller ikke slasket. Jeg har strikket den i str. M og den passer fint – og jeg har brugt 460 gram garn.
Det eneste jeg vil ændre, hvis jeg skal lave den igen, er at lukke af til hals lidt før, så der kommer lidt mere runding på. Men ellers er den lige som jeg har ønsket!

IMG_4387For at være på den sikre side, farvede jeg 600 gram. Det ville være så brandærgerligt lige at stå og mangle lidt. Så derfor har jeg lavet en hue, der passer til sweateren. Opskriften ligger under “Strik” herover og er til fri afbenyttelse.

2 thoughts on “Sweater og hue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *