Endelig på frisk græs

IMG_3784Siden sidst på vinteren har det meste af folden været lukket land for fårene, for at give græsset fred til at gro. Jeg har trukket den så længe så muligt, – ja,  Enya synes, jeg har trukket den meget for længe! Men i dag gik den ikke længere! Det var ikke til at få ørenlyd, hvis jeg gik udenfor en dør. De mææh´ede, så jeg blev IMG_3792helt ør i hovedet! Og der er heller ikke noget at komme efter, der hvor de går nu.
Jeg fik sat noget løst hegn op og så lukkede Søren op for hele flokken!! Det var populært! De får og lam, der var lidt væk, da der blev åbnet, fik benene på nakken og kom rundt i åbningen i en IMG_3793fart!
To skridt ind på det nye græs – og så ned med hovedet. Her efter gik de kun et skridt mellem hver mundfuld!
Billedet herunder viser ren nydelse! Og hele flokken på ét billede! Lidt af en præstation! 14 får og 25 lam! Man kan se dem alle, men det ene lam er lidt svært at finde. Prøv selv 😉
IMG_3823

4 thoughts on “Endelig på frisk græs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *