Uld til Hjelholt

For 10 dage siden fik jeg endelig det sidste får klippet. Der gik jo lige pludselig læmninger i den – inden jeg var kommet igennem hele striben af får! Og nu har jeg fået ryddet op, sorteret og samlet ulden i sække!
Som så ofte før bliver jeg så optaget af arbejdet, at jeg glemmer at tage billeder! Dumt!
Så I må desværre tænke jer til den store bunke hvid uld, jeg havde fået klippet af fårene!
IMG_3561Det bedste og blødeste samlede jeg i tre sække og det er nu sendt til Hjelholt Uldspinderi.
Jeg står jo ikke direkte og mangler hvidt uldgarn, men jeg kan ikke holde ud ikke at bruge al den lækre lækre uld til noget.
Derfor har jeg besluttet at få spundet noget “Lynstrikkegarn” – som er i en noget tykkere kvalitet end det jeg ellers har! Det glæder jeg mig til. Når jeg så får IMG_3564farvet noget af det, må det kunne blive til nogle flotte “Sara Lund”-sweatre og meget andet.
Ind igennem plastiksækken nåede jeg lige at få taget et billede af Spurvs fantastiske uld! Man skulle altså tro, at hun har haft klovene i stikdåsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *