Af med overfrakken

IMG_2808Så er året klipning af får skudt i gang og jeg sidder her og skriver med lange trætte arme og øm ryg. Sådan er det! Men så dejligt at komme i gang. Og der var ihvertfald nogle, der nød det.
Pyt stillede sig sådan set allerede i kø i går, da jeg nævnte, at jeg nok ville begynde at klippe i dag og jeg måtte love hende den første billet. IMG_2811Hun er altså skøn det, lille myr. Stiller sig roligt og forventningsfuldt – og selvom jeg tager snoren af hende, da jeg skal klippe hende omkring hals og hoved, går hun ingen steder. Hun nyder det bare.
Jeg nåede fem får i dag – og var lige ved at gå i gang med det sjette, men besindede mig heldigvis. Jeg bliver helt radbrækket i morgen! Der skal også være får at klippe andre dage.
Men Pyt, Blomst, Sylfiden, Cuba og Terne smed overfrakken i dag – og føler sig  tilsyneladende godt tilpas i det nye forårsdress. Og sikke en størrelsesforskel det gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *