Livlig trafik

Hvis der er bare den mindste anledning, såsom lidt foder eller andet, hopper lammene rask væk over gitteret! Let og elegant! De står stille og kigger og så … Vupti! Her er det Falk!

IMG_8934IMG_8935IMG_8936

 

 

 

 

Da vi byggede stalden, havde vi også to ponyer, der skulle kunne stikke hovederne igennem gitteret! Ja, det synes vi dengang! Men det betyder altså, at der er en lidt for stor afstand mellem tremmerne til at afskrække lam (- og unge nyklippede og meget sultne mødre) og selvom min søde bror har lavet en tværpind, så hindre det ikke lammene i lidt højdespringeri!
De frækkerter! Især Falk, Gærdesmutte, Lunde, Blishøne og Terne er glade for at hoppe over og undersøge, om der skulle være noget at komme efter! Og når der så ikke er det – SÅ er det jo tilbage igen, Lunde!

IMG_8944IMG_8945IMG_8946

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *