Strikke-nyt

IMG_8231Lige nu er jeg i gang med at strikke en sweater af det garn, jeg farvede på garnfarvekurset i marts – afholdt af Fynske Fåreavlere! Jeg fik jo lavet nogle skønne garner i grønne farver! Men der er ikke rigtigt garn nok i nogle af farverne til en sweater – så den bliver herligt “hurtig-stribet”

30. marts (4)Tre bundter garn – af 100 gram – kom i samme farvebad med mørkegrønt. Men det var to hvide og ét brunt bundt garn, så det blev alligevel to forskellige farver. Smart ;)!!
Der var lidt farve tilbage i vandet, så et enkelt hvidt bundt garn kom i bagefter og blev fint lyseblåt! Og så fik jeg også lavet et bundt multifarvet i blå-grøn-gule nuancer!
Garnbundterne blev jo vasket og tørret efter farvningen, og så sat på min flotte gamle garnvinde, som jeg har fået af min mor! Og derefter vundet til nøgle på mit meget moderne, men knap så flotte krydsnøgleapparat (Wool Winder – på engelsk), som jeg også har fået af min mor 😉
30. marts (2)30. marts (3)IMG_8230Som effekt har jeg lige lånt et bundt lilla – farvet den samme dag!

I kan selv gætte, hvem jeg har lånt det af! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *