Vandhane og problemløsning!

IMG_8141Med forårets komme, slutter alt det bøvl med vand til dyrene heldigvis!
Det udendørs trug er blevet spulet og der er nu åbent for vandet, så det bare bliver fyldt efterhånden, som der drikkes! Skønt!
Dyrene er ikke længere lukket inde i stalden om natten, så de kan fint finde vand derude!

 

Noget havde lukket af for vandgennemstrømningen i den ydre vandhane, så jeg måtte have VVS-kasketten på og skille vandhanen ad. En lille lukkedims i hanen havde sat sig fast. “Hvad tror du, jeg skal gøre?”, spurgte jeg min bror i telefonen! “Har du glemt, hvad mor altid siger? Har du et problem, så tag en hammer! Jo større problem, jo større hammer!!! Det virker næsten altid – og ellers kan du jo købe en ny vandhane ;)”.
Jeg klarede det dog uden hammer og kun en smule vold! Fik bundet hør omkring og fundet lidt fedtelse og så blev den skruet i igen! Simsalabim!! Det er altså en stor tilfredsstillelse at ordne sådan noget selv!!
IMG_8150IMG_1815IMG_1816IMG_8144

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *