Så kom nummer 9!

Huhej, hvor det går. Sikke en dag!
Altså de to første lam kom jo torsdag aften. For 2 døgn siden! I går aftes viste Gro tydelige tegn på, at hun snart skulle læmme, men da der ikke var sket noget ved midnat, gik jeg i seng og satte vækkeuret til klokken fire i nat. Der lå der et fint lille hvidt lam for fødderne af Gro, men det var også tydeligt, at der var én mere, og at det ikke helt gik. Den havde fået stukket næsen for langt frem og lå med bøjede forben. Ligeså snart jeg fik dem rettet ud, gled lammet lig så stille ud. Så var der fire 😀

I formiddags skulle jeg afsted hjemmefra (herom senere) og bad min datter om at holde godt øje med Kardemomme og Lys! Og 11.36 tikkede der en sms ind: “Kardemomme har født 1 lam” – få minutter efter “og et til” og omkring kl. 12 “Og en til!!!”
Hold da op. Jeg var lige så jeg rystede 😉 Det var dejligt. Og herligt at Marie lige kunne få fornøjelsen af at se det hele!
14 Marts 16 (33) 14 Marts 16 (34)

Vel hjemme igen her til aften fór jeg jo ud i stalden og fik ordnet og sørget for den nybagte mor og hendes tre små – og da jeg så havde fodret, lagde Lys sig ned og fødte to lam!

14 Marts 16 (38)

14 Marts 16 (40)14 Marts 16 (41)

14 Marts 16 (46)14 Marts 16 (47)

14 Marts 16 (48)

Så her 50 timer inde i årets læmme- og lammesæson har jeg fået 9 livskraftige og spillevende lækre små lam 🙂 3 gimmerlam og 6 vædderlam.
Så kan jeg vist ikke forlange det meget bedre :D. Men hold da op, hvor er jeg også træt nu.

0 thoughts on “Så kom nummer 9!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *