Farvel til vædderen

For nogle dag rejste vædderen afsted igen. Det var lidt pudsigt!
Jeg havde lige bestemt med mig selv, at nu var det vist ved at være tid at få ringet til Torkild og sagt, at nu var der ikke mere brug for vædder her. Jeg ville se, om jeg kunne huske det én af de følgende dage! Men allerede samme eftermiddag kan jeg se på min telefon, at Torkild har ringet, mens jeg passede arbejdet! Han ville såmænd spørge, om han måtte hente vædderen! Sjovt!!
Han var samme morgen blevet ringet op af en anden fåreavler, hvis vædder pludselig var død! Det blev måske for meget for ham!! Nu ville han så spørge, om Torkild kunne hjælpe med en vædder til at servicere 25 lystne gotlænderfår.
IMG_7962 foto (6)Så tidligt næste morgen fik jeg udskrevet sundhedsdokument og fanget vædderen ved morgenfodringen, samt taget et par billeder af ham i det buldrende mørke.
Det er ikke let!
Og inden dagen var omme gik vædderen på Nordsjælland med 25 nye får, der skal lyksagliggøres! Det er han nok ikke ked af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *