Snyd

Der er sikkert en ulv i området – og jeg er stadig nervøs for mine får! Men det nedenfor omtalte billede, tror jeg simpelthen ikke på længere. VAF skrev på nettet, at der er rejst tvivl om billedets ægthed og at det vist stammer fra en makedonsk hjemmeside. De har lagt et link til hjemmesiden, hvor der er over 4000 flotte billeder af dyr. Smukke bileder af rådyr, hjorte, egern, fugle osv. Men ikke lige et link til dette specielle ulvebillede.
Da mit makedonske er lidt rustent, tog det noget tid at søge det rigtige billede frem, men her er det!
Se makedonsk billede fra 2011 her – og billede i VAF , der skulle være fra 26.6.2014 her.
Afgør selv, men jeg synes ikke der er meget tvivl! Hvad er lige idéen i det??

Men følg endelig VAF´s indgang til den makedonske hjemmeside og blad´er et par hundrede billeder igennem. Det er da en fornøjelse!

(Ha ha ha! Da jeg så selv fulgte linket, dukker ulvebilledet op som nummer 8! Jeg har bladret forbi, fordi jeg på min skærm bare kunne se krat og ikke så ulven nederst i billedet)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *