Blog – nyt

I aftes sad jeg og flimrede lidt rundt på min blog – og kom jo da også forbi statistikken!
I det samme kom yngste-sønnen lige forbi: “Hej, Mor, du har jo nærmest haft jubilæum. Du har rundet de 10.000 views!! Flot!!” Og ja, det er da en lille fest, der helt er blevet forbigået 😉 Nu er det jo ikke fordi, der har været 10.657 mennesker forbi min blog, men der er blevet kigget 10.657 steder!
Som I kan se på billedet, er det ret forskelligt, hvor mange views der er på en dag. Og jeg har prøvet – men også fuldstændigt opgivet – at finde et mønster! De lyseblå er views, de mørkeblå er antallet af personer. Den 8. maj er der 6 mennesker, der ser sig omkring på 92 steder i bloggen, to dage senere er der “2 visitors og 3 views”. Selvfølgelig kan jeg nogle gange se stor aktivitet, hvis jeg har lagt noget på facebook, men andre gange sker der ting og sager, uden at jeg gør noget som helst! Sjovt!
Screenshot 2014-05-27 21.23.12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *