Til Hjelholt efter garn

IMG_1602For et par uger siden ringede de fra Hjelholts Uldspinderi og fortalte, at mit garn var færdigt! Jeg indleverede jo sække fulde af lækker uld i april. Det er blevet til færdigt garn og nu fandt jeg endelig tid til at hente det!
Da jeg var nede med ulden, havde jeg kameraet med rundt og tage flotte billeder af et spinderi i fulde omdrejninger- men mit kameraet åd dem desværre!  Derfor havde jeg – som lovet – kameraet med igen og jeg har også taget nogle. Der var bare maskinstop, da jeg var der!! Jeg er ikke så heldig her 😉

Men det er altid spændende at besøge Hjelholt – enten maskineriet så kører eller ej.
De store flotte tunge maskiner, små uldfibre, der kilder i næsten, lugten af våd uld fra vaskerummet, alle de smukke farver og forskellige kvaliteter af garn!
Tak, fordi vi måtte kigge ind – og se mere her: http://www.hjelholt.dk
Alt det flotte garn jeg hentede, må I se i morgen.

IMG_1596 IMG_1598 IMG_1599IMG_1601 IMG_1603 IMG_1604

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *