Hanuns solskinslam

Der har været travlhed i og omkring stalden i disse dage, så jeg er kommet bagud her.
Hanun fik lam i tirsdags! To skønne lam!
Jeg havde godt set, at Hanun trak ind i stalden for sig selv og ville gerne give hende lidt tid og fred, men Hanun havde travlt. Da jeg kom ud for at se til hende lidt efter var det første lam allerede født. Jeg kunne sidde stille og se, hvordan Hanun slikkede og sagde små hyggelige mor-lyde. Da hun fødte nummer to, lå hun desværre helt op i et hjørne, så jeg kunne absolut ingenting se, men pludselig var der et lille lam mere. Så skønt at sidde og se en læmning, hvor alt foregår helt roligt og uden hjælp fra mig. To flotte sorte lam.
En vædder med blis og en helt sort lillesøster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *