Seje lille Anab

Tirsdag morgen gik Anab lidt uroligt rundt, og hun forsvandt ud af stalden, så snart jeg åbnede døren. Jeg skulle jo på arbejde …. men mange gange i løbet af formiddagen fløj der lige en tanke hjem på marken. Da der over middag blev mulighed for det, susede jeg hjem for at se til flokken. Jeg skulle nemlig være på arbejde til kl.18, og det var for mange timer at have dem gående alene. Alt åndede fred og idyl på Bjerget. Solskin og næsten ingen vind – det var lige ved at være lunt, der i forårskulden. Alle får gik stille rundt, sov til middag eller tyggede drøv ……… undtagen Anab. Hun var væk! På min mark er der en stejl skrænt, så hvis man står lige neden for den er man “væk”, når jeg kigger ud over folden.

Ganske rigtigt – da jeg kom ned til skrænten og kunne se ned i lavningen, stod Anab der lige så fint og slikkede på to kulsorte lam. Cirka 10 meter fra det sted, hvor hun selv blev født.
Det er da lidt sjovt!
Dagens lam er en gimmer og en vædder. Livkraftige og dejlige. Velkommen!
Afsted på job igen – helt glad i låget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *